Brasserie Murphys Sittard

Dinerbon Sittard Brasserie Murphys Sittard
Adres
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon
046 400 9222
Dinerbon Sittard Brasserie Murphys Sittard

Midden in het centrum van Sittard staat een stijlvol ingericht pand, waarin Brasserie Murphy’s huist. Bij Brasserie Murphy’s kunt u met uw dinerbon terecht voor een verrukkelijk ontbijt, een lichte lunch of een smaakvol diner. Ook wanneer u alleen een kopje koffie wilt komen drinken bent u echter welkom met uw dinercheque. De hele dag staan de deuren wijd voor u open en zal u hartelijk worden ontvangen in deze gezellige brasserie. Gastvrijheid en gezelligheid worden hier namelijk zeer belangrijk gevonden. De centrale ligging van de brasserie maakt het een geschikte locatie voor een tussenstop tijdens uw dagje shoppen in de stad of wanneer u Sittard cultureel aan het verkennen bent. Is het mooi weer buiten, dan heeft u al helemaal geluk want dan kunt u plaatsnemen op het zonnige terras aan de Limbrichterstraat 27.

Tot 11:30 kunt u bij Murphy’s terecht voor een (laat) ontbijt. Dit kan een eenvoudig ontbijt zijn met biologische yoghurt, cruesli en vers fruit. U kunt echter ook een uitgebreid champagne ontbijt bestellen met verschillende broodsoorten, jonge kaas, brie, oude kaas, achterham, rundersalami, confituren, gerookte zalm, omelet met spek, yoghurt, koffie of thee, jus d’orange en champagne. ’s Avonds kunt u bij de brasserie terecht met uw dinerbon voor een heerlijke spaghetti Carbonara, een smaakvolle lasagna of een kabeljauw overbakken met mozzarella, tomaat en pesto.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Brasserie Murphy’s? Reserveer dan snel een tafeltje of loop een keer binnen in de brasserie. Uw dinercheque is hier ook altijd van harte welkom dus vergeet deze zeker niet mee te nemen wanneer u naar de brasserie vertrekt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10