City Resort Sittard

Dinerbon Sittard City Resort Sittard
Adres
Milaanstraat 115
6135LH Sittard
Telefoon
046 870 0095

Aan de Milaanstraat in Sittard staat City Resort Sittard met een mooie inrichting. Aan het plafond hangen veel lampen. De muren zijn zwart, wit en geel/groen. De vloer is zwart wit geblokt op het loopgedeelte en het zitgedeelte is blauw met witte bloemen. De tafels en stoelen hebben een moderne uitstraling en zijn bruin met zwart. U zult bij City Resort Sittard in een fijne, verzorgde en gezellige omgeving kunnen genieten van uw gerecht. U kunt dit nu ook doen met uw dinerbon, want deze accepteert City Resort Sittard graag als betaalmiddel! U kunt hier zowel zakelijk lunchen en dineren als privé. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. In de avond kunt u hier uitstekend terecht voor een gezellige borrel of om bij te komen in de mooie lounge. Ook is er een bar aanwezig waar u in de avond heerlijke dranken aan kunt bestellen. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur.

Voor uw dinercheque heeft City Resort Sittard geweldige gerechten. Van vlees tot visgerechten en van salades tot soepen. Deze gerechten worden iedere dag vers bereid. Dit wordt gedaan door getalenteerde koks die jarenlange ervaring hebben. Zij bereiden de gerechten dan ook met veel passie en liefde, zodat u echt kunt genieten van uw gerecht. Ook aan dranken heeft City Resort Sittard genoeg keuze. Van frisdranken tot alcoholische dranken, maar ook warme dranken biedt het restaurant u aan.

Ga zeker eens met uw familie en vrienden wat eten en/of drinken bij City Resort Sittard. Vergeet u zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews