Groenten van Roos

Dinerbon Sittard Groenten van Roos
Adres
Paardestraat 22
6131HC Sittard
Telefoon
06 38674486
Dinerbon Sittard Groenten van Roos
Dinerbon Sittard Groenten van Roos
Dinerbon Sittard Groenten van Roos

Biologisch Restaurant Groenten van Roos kunt u vinden aan de Nieuwstraat in Sittard. Groenten van Roos is ontstaan vanuit een passie voor lekker en gezond eten. Het restaurant is vrolijk en artistiek ingericht. Aan de muur hangt een fiets met doeken eraan. In het restaurant zijn er verder tafels, stoelen en banken tegen de muur aan te zien. Op de bank liggen vrolijke kussentjes. U zult in het restaurant gelijk voelen alsof u ineen huiselijke sfeer terecht bent gekomen. Het restaurant bestaat uit gezelligheid, vrolijkheid en veel verschillende sferen. Ook het team van de Groenten van Roos staat altijd voor u klaar en levert u een goede service. Zij zijn vriendelijk en behulpzaam, u hoeft zich dus nergens druk over te maken! Zij accepteren nu ook uw dinerbon, zodat u hier optimaal van kunt genieten!

Bij restaurant Groenten van Roos worden alleen biologische, pure en eerlijke producten gebruikt. De gerechten worden iedere dag vers bereid en er worden geen kunstmatige stoffen aan de gerechten toegevoegd. Hierdoor krijgt u voor uw dinercheque alleen maar geweldige eerlijke gerechten! Dit zult u ook zeker terug kunnen proeven in het gerecht. Ook de smaken zorgen voor veel meer spektakel dan gerechten waar kunstmatige stoffen aan toegevoegd zijn. Alle gerechten zijn gluten- en/of lactosevrij en de koks houden uiteraard ook rekening met andere allergieën, geef dit dus zeker aan.

Biologisch Restaurant Groenten van Roos hoopt u snel te ontmoeten! Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon mee te nemen om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10