Oranje restaurant Sittard

Dinerbon Sittard Oranje restaurant Sittard
Adres
Rijksweg Zuid 23
6131AK Sittard
Telefoon
046 451 3673
Dinerbon Sittard Oranje restaurant Sittard
Dinerbon Sittard Oranje restaurant Sittard

In het bekende Oranjehotel Sittard, zit het gelijknamige restaurant. Restaurant Oranje, biedt u de gelegenheid om eens lekker te lunchen of te dineren. Het is een van de beste restaurants van Sittard en omstreken, met een fraai overdekt terras waar het goed toeven is. Het moge duidelijk zijn dat dit een geschikte locatie is om uw Dinerbon te verzilveren.

In Restaurant Oranje kunt u bijna de hele dag met uw Dinercheque terecht om uw honger te stillen. De zeer vriendelijke bediening staat bijvoorbeeld voor u klaar om u te voorzien van heerlijke lunchgerechten. Zo heeft u de keuze uit verschillende broodjes, uitsmijters, tosti’s, soepen en hele gerechten van vlees of vis, aangevuld met frites en salade. En ook de dinerkaart is zeer uitgebreid. Vooraf kunt u al kiezen uit verschillende soepen, salades, en gerechten met vlees of vis. Bovendien is er een zeer grote keuze aan hoofdgerechten. Eigenlijk moet u meerdere keren terug komen, want er staan te veel lekkere maaltijden op de kaart. Aanraders zijn onder andere de Gesmoorde Zalm en de Kip Piri Piri, maar u kunt natuurlijk ook voor grootmoeders runderstoofvlees kiezen! En daarna kunt u afsluiten met een heerlijk flensje, een brownie een dame blanche, of een van de vele andere desserts. En tegen de tijd dat er betaald moet worden, dan kunt u vertrouwen op uw dinerbon.

Kortom, voor de gasten van Hotel Oranje, en de inwoners van Sittard en omliggende dorpen, is Restaurant Oranje de ultieme locatie om eens lekker uit eten te gaan. Helemaal als u in het bezit bent van een dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10