Restaurant Meds - (geen e-vouchers)

Dinerbon Sittard Restaurant Meds - (geen e-vouchers)
Adres
Markt 32
6131EL Sittard
Telefoon
046 4008811
Dinerbon Sittard Restaurant Meds - (geen e-vouchers)
Dinerbon Sittard Restaurant Meds - (geen e-vouchers)

Restaurant Meds aan de Markt 32 in Sittard staat met name bekend als een mediterraan restaurant, dat vooral haar culinaire pijlen op de Italiaanse keuken richt. Het etablissement is voorzien van een luxueuze inrichting die tevens weerspiegelt dat je hier gerechten van topkwaliteit mag verwachten. Net als tal van andere horecagelegenheden rondom de Sittardse Markt beschikt ook Meds over een eigen straatterras, zodat je er bij mooi weer desgewenst ook in de open lucht ontspannen een hapje en een drankje kunt doen terwijl de drukte van de stad aan je voorbij trekt. Het restaurant is zonder meer populair bij een ieder in de regio die van lekker mediterraans eten houdt. Die populariteit is er ongetwijfeld ook de reden voor dat Restaurant Meds gewoon elke dag van de week vanaf 12 uur ‘s middags geopend is.

Uitbaters Jacco en Martin Walraven en het vriendelijke personeel zullen alles in het werk stellen om je iin culinair opzicht waar voor het saldo van je dinerbon of dinercheque te leveren. De smaakvolle hoogstandjes die op je bord verschijnen zijn mede te danken aan het uitgekiende inkoopbeleid bij Meds. Zo neemt men er alleen genoegen met oesters, schaaldieren en vis die dagelijks vers vanuit Zeeland wordt aangevoerd en worden onder meer de hammen en tomaten rechtstreeks bij streng geselecteerde leveranciers in Italië ingekocht en geïmporteerd. Het resultaat is een breed aanbod aan exquise heerlijkheden voor zowel de lunch als voor het diner. Zoals je in een restaurant dat zich grotendeels op de Italiaanse keuken richt mag verwachten prijken er op de menukaart meerdere verschillende pizza- en pastagerechten. Het moge je echter inmiddels duidelijk zijn dat het daarbij niet om doorsnee producten gaat die je in elke willekeurige pizzeria aantreft. Zo komt de pasta die Meds serveert niet uit een pakje, maar wordt deze op ambachtelijke wijze zelf gemaakt. En dan de pizza’s... Die worden er met zoveel liefde en passie voor de Italiaanse keuken bereid dat het regelrechte smaaksensaties zijn.

Kortom voor lekker mediterraans eten ben je bij Restaurant Meds zonder meer aan het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat je er je rekening na je smulpartij gewoon (deels) met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10