Restaurant t Gulikshoes

Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Adres
Ophoven 1
6133 XP Sittard
Telefoon
046 - 4512402
Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes
Dinerbon Sittard Restaurant t Gulikshoes

Beleef met uw dinercheque de ziel van Limburg in 't Guliks hoes, een van oorsprong markante caféboerderij uit 1862, gelegen in een mooie streek met een eeuwenoude historie! Het mooie restaurant van 't Guliks hoes is natuurlijk een ideale locatie voor een privé-diner, maar ook voor een zakenlunch, familiediner of vriendenuitje. ’t Guliks hoes beschikt over een uitstekende keukenbrigade. Voor grote of kleine gezelschappen maken zij geheel naar uw wens buffetten, brunches, diners, dinerbuffetten, themabuffetten, barbecues en natuurlijk kunt u ook à la carte eten. Uw Dinerbon accepteren wij graag! In de lounge van het restaurant kunt u plaatsnemen voor een lekker aperitief of een kleine receptie. 

De menukaart biedt een ruime keuze aan heerlijke vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Daarnaast bieden wij een steeds wisselend menu en zelfs een surprisemenu! Wij houden altijd graag rekening met producten van het seizoen en uit de streek. Onze mosselproeverij met mosselen in drie verschillende bereidingen is ook zeker het proberen waard. Voor onze kleinste gasten hebben wij ook lekkere kindermenu’s opgesteld. Kom binnen met uw dinercheque en laat u verrassen!

De naam Gulikshoes komt uit 1400 toen de hertog van Gulik voor een bedrag van 70.000 goudstukken het gebied Born, Sittard en Susteren verwierf. 400 jaar maakte de vestingstad Sittard deel uit van Hertogdom Gulik in het Duitse keizerrijk. Geen wonder dus dat dit zijn sporen heeft nagelaten. Onder andere op de naam van onze prachtige carréboerderij, waardoor tegenwoordig op ambachtelijke wijze horeca wordt bedreven.

Bij Restaurant ’t Gulikshoes is het genieten op maat. Elke gelegenheid is uniek en daar dragen wij graag aan bij. Kom eens langs met uw Dinerbon om onze interpretatie van Limburgs genieten te beleven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10