Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Dinerbon Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)
Adres
Stationsstraat 17
6131AX Sittard
Telefoon
046 4521263
Dinerbon Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Woont of werkt u in de buurt van Sittard en bent u een liefhebber van Indiaas eten? Dan is Restaurant Simla de perfectie plek om uw Dinerbon te besteden! Dit restaurant is sinds 1996 te vinden in het centrum van de stad en staat sindsdien bekend om haar authentieke Indiase gerechten, uitstekende kwaliteit en verassend goede service. Daarnaast is een diner bij Simla ook nog eens ontzettend betaalbaar! U kunt ook met uw Dinercheque betalen.

Restaurant Simla is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 21:00. In die tijd kunt u genieten van een heerlijke Indiase maaltijd. Bijzonder is dat ze bij Simla gebruik maken van een echte ‘Tandoori klei-oven, zodat de karakteristieken van de gerechten volgende de traditionele Indiase wijze behouden blijven. Op de menukaart vindt u diverse gerechten zoals kippenbout met groentecurry, grote garnalen met kruiden en groenten, stukjes lamsvlees bereidt met kokos, cashewnoten en roomsaus en nog veel meer. Bijzonder is de biryani: een rijstgerecht met kokos, yoghurt, kruiden en noten. Iets pikant, maar zoet van smaak. Kies iets lekkers uit in ruil voor uw Dinerbon. De Thali is het populairste gerecht van Restaurant Simla. Dit is een feestelijk dienblad, gevuld met vier verschillende soorten gerechten en nan brood. U kunt hiervan ook een vegetarische versie bestellen!

U kunt bij uw hoofdgerecht ook nog een paar lekkere bijgerechtjes bestellen, die uw maaltijd helemaal compleet zullen maken. Wat dacht u van linzendaal, knoflooknan of een schaaltje Indiase groenten? Geniet van een exotisch diner met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10