Stardust All American Bowling & Diner

Dinerbon Sittard Stardust All American Bowling & Diner
Adres
Rijksweg Zuid 210
6143AG Sittard
Telefoon
046 4523111
Dinerbon Sittard Stardust All American Bowling & Diner
Dinerbon Sittard Stardust All American Bowling & Diner
Dinerbon Sittard Stardust All American Bowling & Diner

Stardust All American Bowling & Diner is gevestigd aan de Rijksweg Zuid 210 in Sittard. De naam van dit horecabedrijf verraadt meteen al wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er inderdaad bowlen en ook een hapje eten in de zogenoemde ‘diner’. De inrichting van Stardust vertoont op tal van punten overeenkomsten met soortgelijke etablissementen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het vele gebruik van bontgekleurde neonverlichting zorgt ervoor dat de totale inrichting er aan alle kanten ronduit modern uitziet. De diner van het horecabedrijf bevindt zich in dezelfde ruimte als de bowlingbanen en wordt slechts afgescheiden door een laag muurtje, zodat je vanaf de meeste zitplaatsen de verrichtingen van andere bowlers kunt aanschouwen als je er zit te eten. Stardust is elke dag van de week geopend. Je kunt er vanaf 1 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht.

Omdat dit horecabedrijf bowlen en eten onder één dak combineert biedt het haar gasten zogenoemde food deals aan. Deze deals bestaan uit het gebruik van een bowlingbaan plus (in de meeste gevallen) een all you can eat concept tijdens een vastgestelde totale tijdsduur (meestal 3 uur). Bij het all you can eat concept staat vrijwel altijd de Giant Grill centraal, waar je naar hartenlust helemaal zelfstandig verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten kunt laten garen. Je maakt je smulpartij compleet met het aanbod aan French fries, aardappelkroketjes, salades en warme gerechten die je zelf bij de verschillende buffetten op kunt scheppen. Geen zin om met z’n allen rondom de Giant Grill te staan wachten tot je gerechten klaar zijn voor consumptie, dan kun je bij wijze van alternatief ook kiezen voor de Sit Down Grill. In dat geval wordt er een grillplaat op je dinertafel geplaatst, zodat je in een meer private sfeer de mogelijkheid krijgt om praktisch rook- en geurvrij allerlei lekkernijen te bereiden.

Een bezoek aan Stardust is dus een prima gelegenheid om sportiviteit te combineren met heerlijk smullen. Het is daarom een geliefd uitje tijdens verjaardagen en een leuke manier om met collega’s teambuilding te bevorderen. Vanzelfsprekend kun je er elke food deal die je er afneemt aan het einde van je verblijf gewoon betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10