Hotel Berg en Dal

Dinerbon Slenaken Hotel Berg en Dal
Adres
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
Telefoon
043 - 457 3201

Met uw dinerbon van DinerCadeau heeft u vanaf nu de mogelijkheid om bij charme Hotel-restaurant heerlijk Bourgondisch te genieten met de hoofdletter B! Geniet hier op zijn Bourgondisch met de meest heerlijke culinaire specialiteiten die Limburg te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant.

In Berg en Dal serveren wij de lekkerste Limburgse streekgerechten klaargemaakt met de meest heerlijk streekproducten uit Limburg. Bij Berg en Dal kunt u dus gaan voor de ultieme Limburgse ervaring. Niet uit chauvinisme, wel omdat we trots zijn op onze prachtige streekkeuken en we u die graag willen laten proeven. Onze gerechten kunnen uiteraard niet zonder bier of wijn. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze, uiteraard ook uit Limburgse streekwijnen. Ons hotel-restaurant kunt u vinden in het pittoreske Slenaken. Bij ons kunt u neerstrijken als u houdt van heerlijk, wandelen, fietsen of gewoon houdt van de echte authentieke Limburgse gezelligheid. Ook met uw dinercheque van DinerCadeau is het mogelijk om te komen genieten van deze authentieke Limburgse gezelligheid. Ons restaurant is vanaf de bekende plekken zoals Valkenburg en Maastricht makkelijk te bereiken. Verder staat Berg en Dal bekend om zijn heerlijke wildgerechten. Menig bezoeker komt graag nog eens terug om heerlijk te genieten van een van onze heerlijke wildgerechten.

Even als een God leven in Limburg, dat kan natuurlijk bij Berg en Dal. Stap bij ons binnen met uw Dinerbon van DinerCadeau en laat u verrassen door de meest heerlijke gerechten gewoon uit het mooie Limburg. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10