Brasserie Steinerbos

Dinerbon Stein Brasserie Steinerbos
Adres
Steinerbos 1
6171 AL Stein
Telefoon
046 4233925
Dinerbon Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon Stein Brasserie Steinerbos

Brasserie Steinerbos is een begrip in Limburg. In het pittoreske Stein is deze brasserie gelegen in de volle natuur. Dit maakt het een heerlijke plek om tot rust te komen of de dorst te lessen na een wandeling in de buurt. Je kunt altijd een dinerbon meenemen om extra voordelig te kunnen genieten van een heerlijk menu bij Brasserie Steinerbos.

Lunch en diner

Deze brasserie heeft zowel voor de lunch of voor diner heerlijke gerechten op de menukaart staan. Geniet van klassieke gerechten zoals een soep van de dag of een heerlijk gerecht met vlees, aardappelen en groente. Maar naast alle klassiekers, staan er ook altijd afwisselende en unieke gerechten op de kaart. De menukaart wordt met regelmaat aangepast, zodat er altijd wel iets nieuws opstaat.

Ontbijten en high tea

Niet alleen voor lunch en diner is Brasserie Steinerbos een geweldige establishment. Wist je dat je zelfs op sommige dagen kunt ontbijten bij Brasserie Steinerbos? Wat is er nu leuker dan een vers en uitgebreid ontbijt in het missen van de natuur bij Brasserie Steinerbos? Ook kun je een high tea boeken en genieten van een ruime keuze aan lekkernijen en verse thee. Reserveer een plekje voor de high tea om verzekerd te zijn van het aanbod.

Lekker buiten

In de zomer kun je genieten van de buitenlucht bij Brasserie Steinerbos. Er zijn veel zitplaatsen buiten op het terras. Het is zomers de ideale plek voor gezinnen, stelletjes, maar ook voor zakelijke lunches en diners. Je zit heerlijk in de buitenlucht en in het midden van de natuur. Het is niet voor niets dat deze brasserie enorm populair is bij wandelaars. Je kunt hier na een lange wandeling neerploffen en een koel drankje drinken.

Heb jij nog een dinercheque die je wilt verzilveren? Dan is Brasserie Steinerbos een bijzonder goede optie. Geniet van het Limburgs genieten bij Brasserie Steinerbos. De unieke locatie in de natuur in combinatie met een heerlijke menukaart maakt Brasserie Steinerbos tot een groot succes voor jong en oud.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10