Brouwerij de Fontein

Dinerbon Stein Brouwerij de Fontein
Adres
Ondergenhousweg 15
6171 GW Stein
Telefoon
046 4262858
Dinerbon Stein Brouwerij de Fontein

Geniet op een laagdrempelige en leuke manier van het beste bier van Brouwerij de Fontein in Stein

Brouwerij de Fontein in Stein kan je met je dinerbon op een laagdrempelige en leuke manier kennis laten maken met het beste bier dat er gebrouwen wordt. Kies bijvoorbeeld voor een proeverij. Tijdens deze proeverij krijg je vier proefglaasjes met Fonteinbieren. Iedere proeverij wordt afgestemd op het huidige seizoen en het aanbod dat er is. Hierdoor kun je het hele jaar door aangenaam verrast worden. Voordat je ieder biertje proeft, krijg je uitleg over de verschillende typen bier, de achtergrond van de bieren en natuurlijk hoe het best te proeven. Een proeverij met je dinerbon duurt ongeveer 1 uur.

Boek een rondleiding bij Brouwerij de Fontein in Stein

Naast dat je bij Brouwerij de Fontein in Stein een proeverij kunt boeken met je dinercheque, ben je hier ook van harte welkom voor een uitnodigende rondleiding. Tijdens de rondleiding komt ieder facet kort en bondig aan bod die je tegen gaat komen tijdens een brouwproces. Hierna weet je bijvoorbeeld welke fasen gist, hop, mout en water moeten doorlopen, voordat er bier ontstaat. Het hele traject wordt uitgebreid en geduldig aan je uitgelegd, waardoor het uitbesteden van je dinercheque leuk en leerzaam tegelijk is.

Breng een bezoek aan het nabijgelegen kasteel en stap terug in de tijd

Wist je dat Brouwerij de Fontein in Stein dichtbij een prachtig kasteel ligt? De panden waarin Brouwerij De Fontein is gevestigd, behoorden namelijk van oudsher tot de landerijen van Kasteel Stein. Deze bevinden zich tegenover de ruïne, waardoor deze historische omgeving zich uitstekend leent voor een leuk bezoek aan Kasteel Stein. Ervaren gidsen van Stichting Erfgoed Stein vertellen je graag alles over deze mooie plek. Let er wel op dat het verstandig is om van tevoren even een reservering te maken, zodat je zeker kan zijn van een leuke rondleiding.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10