Preuverie Pintelierke

Dinerbon Stein Preuverie Pintelierke
Adres
Schineksstraat 11
6171 AM Stein
Telefoon
046 4336618
Dinerbon Stein Preuverie Pintelierke
Dinerbon Stein Preuverie Pintelierke
Dinerbon Stein Preuverie Pintelierke

In het gezellig Zuid-Limburgse Stein staat Preuverie Pintelierke. Voor diegene die niet goed Limburgs kunnen: preuverie staat voor proeverij. Het dorpse karakter van Preuverie Pintelierke staat garant voor gezellig en gemoedelijk eten in een gezellige ambiance, ook met je Dinerbon. Maar Preuverie Pintelierke is meer dan enkel een proeverij. Pintelierke is een echte brasserie waar je terecht kunt voor heerlijke tapas. Naast de brasserie vier je hier ook je bruiloft, plan je je vergaderarrangement of vier je een familiefeestje. Preuverie Pintelierke is namelijk voorzien van een zalencentrum met verschillende zalen. Ook hier kun je je Dinercheque inleveren.

Gezellig tapas eten

De menukaart van Preuverie Pintelierke is iets anders opgesteld dan in de meeste restaurants en brasseries het geval is. Er is geen onderscheid tussen voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De kaart bevat ruim 50 kleine gerechtjes die als een tapas bestelt en gegeten kunnen worden. Dit houdt in dat je diverse gerechtjes kunt bestellen en desnoods gezellig met elkaar kunt delen. De tapas kun je gedurende de gehele avond bestellen per twee gerechten. Dit zijn ook erg handige hapjes voor diegene die niet zoveel op kan. Diegene die juist veel op kan, bestelt gewoon enkele hapjes extra. Het is ook mogelijk om een 4-gangen verrassingsmenu te bestellen. Je weet dan nog niet wat je krijgt, maar wat de chef je voorzet zal ongetwijfeld smaken. Naast de tapas heeft Preuverie Pintelierke ook een uitgebreide drankenkaart waar je je Dinerbon aan kunt besteden. Hierop staan wijnen, lekkere speciaalbieren of een keuze uit diverse koffie- en theesoorten.

Het zalencentrum

Heb je een feestje te vieren? Of wil je een vergadering of een zakelijk bijeenkomst organiseren? Dan kun je met je Dinercheque prima terecht bij Preuverie Pintelierke. Er is de keuze uit de grote Guuszaal met plaats voor maximaal 380 personen of de kleinere Rochuszaal voor maximaal 90 gasten. Voor welke gelegenheid je ook boekt, je kunt altijd gebruikmaken van één van de aangeboden arrangementen. Deze arrangementen zijn geheel compleet met alle eten en drinken die je maar wenst. Wil je je bruiloft vieren bij Preuverie Pintelierke? Je kunt hier ook een leuke trouwauto huren, een grappige klassieke Fiat 500 uit 1970.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10