Herberg Stadt Stevenswaert

Dinerbon Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert
Adres
Veldstraat Oost 1
6107AS Stevensweert
Telefoon
0475-552376
Dinerbon Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het charmante dorpje Stevensweert? Dan kunt u nu met uw dinercheque terecht bij het gezellige restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Dit is een ambachtelijk en bourgondisch restaurant dat centraal is gelegen aan het marktplein van Stevensweert. De omgeving van Stevensweert is prachtig en leent zich uitstekend voor het maken van lange fiets en wandeltochten. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is vervolgens de perfecte plek om neer te strijken voor een diner waarvan u weer helemaal oplaadt. Pascalle en Marcus, de eigenaren van het restaurant, heten al sinds 1996 iedere avond alle gasten hartelijk welkom en dit zullen ze ook bij u doen wanneer u een bezoek komt brengen met uw dinercheque.

Een bezoek aan restaurant Herberg Stadt Stevenswaert met uw dinerbon is een waar culinair avontuur. De chef heeft al meerdere onderscheidingen gekregen voor zijn kookkunsten, onder andere een Bib Gourmand van Michelin en een vermelding in de Gault Millau van 2017.  Het restaurant staan dan ook goed aangeschreven bij alle bourgondiërs uit de streek. U kunt onder andere kiezen uit een Bib Gourmand keuzemenu of een heerlijk wildmenu. Een greep uit de bijbehorende gerechten zijn een Corvinafilet met schorseneren, truffeljus en vijgen op een bedje van tomatentagliatelle en een gebraden Schotse hertenhaas op savooie kool met een kruimel van gedroogde cepes en een crème van koffie.

Bent u benieuwd geworden naar dit ambachtelijke restaurant? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van alle heerlijke specialiteiten van de chef. U kunt uiteraard betalen met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10