Int Brookx

Dinerbon Stevensweert Int Brookx
Adres
In het Broek 1
6107BG Stevensweert
Telefoon
047 5551292
Dinerbon Stevensweert Int Brookx

Welkom bij restaurant Int Brookx, een sfeervol restaurant met een unieke, rustieke sfeer midden in het Maasplassen gebied. Om meer precies te zijn vindt u dit restaurant, waar u tegenwoordig ook van harte welkom bent met uw dinerbon, aan de In Het Broek 1 in Stevensweert. Het restaurant bestaat al sinds 1980, en is sindsdien al meer dan 35 jaar een begrip in de omgeving. Uiteraard heeft het prachtige pand waarin het restaurant is gevestigd sindsdien meerdere verbouwingen en uitbreidingen ondergaan, waardoor u nu met uw dinercheque bijvoorbeeld plaats kunt nemen in een lichte serre met een prachtig uitzicht over de weilanden en het water. Ook buiten op het terras is het goed toeven, zeker in de zomermaanden wanneer het buiten zonnig en groen is.

Bij restaurant Int Brookx kunt u met uw dinerbon komen genieten van verse gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. Op de vleeskaart staat onder andere een bijzondere kangoeroefilet met rode wijnsaus en een kipfilet die is gevuld met een farci van champignons en prei, omwikkeld met parmaham en geserveerd met champignonroomsaus. Houdt u meer van vis? Probeer dan de zeewolf filet in combinatie met scampi’s en witte wijnsaus of ga voor een vis trio met kreeftensaus. Sluit uw avond uit eten in stijl af met een huisgemaakte tiramisu of proef een chocolade muffin die is gevuld met warme chocoladesaus.

Lijkt het u leuk om op deze landelijke locatie met uw dinercheque te genieten van heerlijke verse en smaakvolle gerechten, die door een bevlogen chef voor u worden bereid? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel voor uw gezelschap bij restaurant Int Brookx in Stevensweert!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10