Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)

Dinerbon Stevensweert Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)
Adres
Nieuwendijk 2
6107 AW Stevensweert
Telefoon
0475-550607
Dinerbon Stevensweert Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)
Dinerbon Stevensweert Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)

Wilt u met uw dinerbon graag op een bijzondere locatie dineren in het pittoreske vestingstadje Stevensweert? Neem dan eens een kijkje bij Restaurant  de Veldpoart, dat is gelegen aan de Nieuwendijk 2 op een eiland in de Maas. Restaurant de Veldpoart is een gezellig familierestaurant, waar u van harte welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van een culinair avontuur in Stevensweert. In de zomer kunt u na een heerlijke wandeling door de voormalig Spaanse vestingstad neerstrijken op het ruimte terras en in de zon genieten van een verfrissend drankje en de nodige versnaperingen. In de winter is de omgeving van Restaurant de Veldpoart heerlijk rustig, en kunt u in dit restaurant weer even helemaal tot uzelf komen.

In de keuken staat een bevlogen chef die zich iedere avond inspant om voor u verassende gerechten op tafel te toveren. De kaart van het restaurant is seizoensgebonden en wisselt daarom regelmatig. Op die manier kunt u genieten van de meest verse en smaakvolle gerechten en kunt u bovendien bij ieder bezoek met uw dinerbon aan het restaurant weer nieuwe heerlijkheden ontdekken. U kunt bij de Veldpoart onder andere genieten van een kabeljauwfilet met een zachte Limburgse mosterdsaus, een gebakken zalm met witte wijnsaus en een grillschotel XL met varkenshaas, biefstuk, spek, kipfilet, gyros en spareribs met kruidenboter en knoflooksaus.

Laat u verassen door de mogelijkheden bij dit gezellige restaurant en breng snel een bezoek aan de mooie vestingstad Stevensweert. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10