EuroParcs Resort Limburg

Dinerbon Susteren EuroParcs Resort Limburg
Adres
Hommelweg 2
6114RT Susteren
Telefoon
088 070 8090
Dinerbon Susteren EuroParcs Resort Limburg

Aan de Hommelweg in Susteren staat Restaurant Resort Limburg. Er zijn altijd talloze activiteiten te doen tijdens de seizoen op Restaurant Resort Limburg. Zo zijn er regelmatig feestavonden, braderieën, livemuziek en kinderanimatie. Het is er altijd gezellig! Voor jong en oud is er vee te doen aan spel en plezier. U kunt dus gerust langskomen met uw vrienden, familie, kinderen of ander gezelschap!  Voor een kinderfeestje kunt u ook altijd langskomen. U kunt met uw dinercheque heerlijk eten bij Restaurant Resort Limburg als u klaar bent met al uw activiteiten. Zo kunt er een perfecte dag van maken! Het vriendelijke personeel helpt u graag bij uw vragen en wensen. Zij helpen u totdat u tevreden bent, want Restaurant Resort Limburg vindt het belangrijk dat haar gasten goede service krijgen en zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Het gezellig ingerichte restaurant en andere horeca gelegenheden hebben uitstekende koks in de keuken staan. Zij bereiden heerlijke maaltijden klaar die u kunt betalen met uw dinerbon. De gerechten worden overal met evenveel passie en liefde bereid. Hierdoor wordt de kwaliteit van het eten beter en kunt u genieten van een heerlijke maaltijd! Wilt u een lekkere soep, salade of een broodje? Dan bent u bij Restaurant Resort Limburg aan het juiste adres! Ook voor heerlijke vlees- of visgerechten kunt u uitstekend terecht bij Restaurant Resort Limburg.

Als u er echt een dagje plezier van wilt maken met als afsluiter lekker eten. Dan gaat u met uw dinercheque of dinerbon natuurlijk naar Restaurant Resort Limburg!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10