Hotel Asselt

Dinerbon Swalmen - Roermond Hotel Asselt
Adres
Oude baan 6
6071NP Swalmen - Roermond
Telefoon
0475 - 600 222
Dinerbon Swalmen - Roermond Hotel Asselt

Met uw dinercheque heerlijk ontspannen uit eten in het pittoreske plaatsje Swalmen? Dan kan nu op een wel heel bijzondere plek. Met uw dinerbon bent u namelijk welkom in het restaurant van Hotel Asselt, een modern 3-sterren hotel dat zich bevindt in een historisch pand uit 1849. Hotel Asselt heeft vele verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikt het hotel over meerdere moderne en sfeervolle kamers, een wellnescentrum met een Turkje hamam en verschillende vergaderfaciliteiten. Ook beschikt het restaurant over een brasserie, genaamd Brasserie de Noorman. In deze sfeervolle en laagdrempelige brasserie kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds terecht voor een lekker ontbijtje, een goede lunch of een uitgebreid diner, en dat allemaal met uw dinercheque!

Op de menukaart van Brasserie de Noorman staan gerechten die door de chef met veel zorg worden bereid van verse producten. Het overgrote deel van deze producten komt van leveranciers, boeren en bakkers uit de buurt, wat uw gerecht niet alleen extra vers maar ook duurzaam maakt! Proef van de entrecote met rode wijnsaus of kruidenboter, laat u verassen door een hertenbiefstuk met wildsaus en najaarsganituur of ga voor een eenvoudige pasta met gegrilde kip en pesto. Bent u vegetarisch? Dan kunt u een bladerdeegbakje met groente, kaas en tomatensaus bestellen.

Het team van Hotel Asselt en daarmee van Brasserie de Noorman hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinerbon voor een prettig verblijf in de brasserie. Loop dus snel een keertje binnen voor een ontspannen culinaire ervaring in het hart van Swalmen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10