Wellnesscentrum Asselt

Dinerbon Swalmen Wellnesscentrum Asselt
Adres
Oude baan 6
6071NP Swalmen
Telefoon
0475 - 600 222
Dinerbon Swalmen Wellnesscentrum Asselt
Dinerbon Swalmen Wellnesscentrum Asselt

In het fraaie Roermond vindt u Wellnesscentrum Asselt. Aangrenzend aan Hotel Asselt kunt u hier genieten van de hoogste kwaliteit op het gebied van wellness. Aansluitend kunt u dan een heerlijk hapje eten. Uiteraard kunt u op deze locatie voor het betalen van uw diner gebruik maken van uw dinercheque

Als u uw sauna-, bubbelbad- of massagebezoek wilt combineren met een gezellig dinertje, dan is Wellnesscentrum Asselt de locatie waar u het beste uw dinerbon kunt besteden! Zo kunt u het diner beginnen met een uniek voorgerecht. Zo heeft u onder andere de keuze uit geroosterde pompoen, gerookte zalm en carpaccio van ossenhaas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een soepje. Ook de hoofdgerechten zijn zeer divers en luxe, en dat voor een schappelijke prijs. Of u nou de voorkeur heeft voor vegetarisch, vis, of liever een vleesgerecht bestelt, het staat allemaal op de kaart. Completeer uw gerecht met een lekker side-salad op puntzak met friet, en u heeft gegarandeerd een geweldige avond. Voor de flinke eters, van wie de honger nog niet is gestild, staan er nog heerlijke desserts op het menu. Zo kunt u kiezen voor een chocolade-proeverij, of een ijsdessert nemen. Tevens is er de mogelijkheid om een drie- of viergangen verrassingsmenu te bestellen. Allemaal achteraf te betalen met uw dinercheque. 

Kortom, mocht u na uw wellnessbezoekje nog een hapje willen eten, of overnacht u in het hotel, dan is dit de perfectie locatie om uw dinerbon te verzilveren. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10