Auberge Napoleon

Dinerbon Vaals Auberge Napoleon
Adres
Maastrichterlaan 34
6291 ES Vaals
Telefoon
043-3062134

Auberge Napoleon is een rustiek restaurant gevestigd in Vaals, waar u met uw dinerbon lekker kunt dineren. Vaals is een mooie plaats gelegen in Limburg, en is omringd door prachtige natuur waar u mooie wandelingen fietstochten kunt maken. In restaurant Auberge Napoleon zorgen de warme kleuren en de houten elementen voor een gezellige en vrolijke sfeer, waar u na een lange dag in de natuur heerlijk tot rust kunt komen en weer helemaal kunt opladen samen met vrienden, familie of collega’s. Bij Auberge Napoleon kunt u met uw dinercheque tegen betaalbare prijzen komen genieten van maaltijden van goede kwaliteit, daarvoor staan bediening en koks iedere avond weer garant!

Zoals de naam van Auberge Napoleon al een beetje verraadt, kunt u bij dit restaurant de lekkerste gerechten uit de Franse keuken verwachten. Probeer bijvoorbeeld de scholfilet met romige vissaus, of proef de kalfslever met gebakken appel, uiten en spek. Als voorgerecht kunt u onder andere genieten van een Bretonse vissoep of slakken met een saus van escargotkruiden. Kies als nagerecht een traditionele crème brulée of ga voor de mousse au chocolat. Voor eenieder biedt de Franse keuken een geschikte maaltijd, of u nu een vlees- of visliefhebber bent of juist van vegetarisch eten houdt.

Een avond bourgondisch genieten in Limburg met uw dinercheque begint bij restaurant Auberge Napoleon in Vaals, waar ze al met smart wachten op uw komst! Ga zelf de Limburgse gastvrijheid ervaren en laat u verrassen door de chefs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10