Della Mamma

Dinerbon Vaals Della Mamma
Adres
Maastrichterlaan 97
6291EM Vaals
Telefoon
043 7370094
Dinerbon Vaals Della Mamma

Voelt u er wel wat voor om met uw dinerbon heerlijk Italiaans te eten? Kom dan snel eens langs bij Italiaans specialiteiten restaurant Della Mamma aan de Maastrichterlaan 97 in Vaals. Bij Della Mamma kunt u komen genieten van de meest uiteenlopende Italiaanse lekkernijen, van verse pizza’s en pasta’s tot frisse en verassende salades. U kunt uiteraard plaatsnemen in het restaurant, en wanneer het mooier weer is is het goed toeven op het terras in de binnenplaats dat vrolijk is versierd met lantarens en een verlichte fontein. Voor de echte liefhebber van de Italiaanse keuken is dit een perfecte bestedingsmogelijkheid van de dinercheque.

Della Mamma is al jarenlang de plek in Vaals waar u de echte Italiaanse smaken en gastvrijheid kunt ervaren. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en traditionele kruiden om u zo goed mogelijk de echte smaak van Italië te laten proeven. Naast dat u gezellig kunt komen eten met uw dinerbon zijn er bij Della Mamma nog vele andere mogelijkheden. Zo kunt u de lekkere gerechten ook thuis laten bezorgen via thuisbezorgd en regelen de chefs van Della Mamma met liefde de catering voor uw evenement. Wilt u graag iets vieren bij Della Mamma? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, de bediening denkt graag met u mee om uw wensen werkelijkheid te laten worden!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Italiaanse restaurant in Vaals? Wacht dan niet langer en reserveer snel een tafel met uw dinercheque! Het team van Della Mamma hoopt u snel welkom te mogen heten aan de Maatrichterlaan 97.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10