Taverne Chalet

Dinerbon Vaals Taverne Chalet
Adres
Vaalserhaagweg 5
6291 CN Vaals
Telefoon
043-3061883

Taverne Chalet in Vaals is een gezellig familiebedrijf waar u heerlijk kunt eten en drinken. Het is ook één van de vele restaurants waar u de Dinerbon kunt verzilveren! Een etentje bij Taverne Chalet is extra leuk in combinatie met een bezoekje aan het drielandenpunt, de prachtige natuur en bossen of het winkelgebied in Vaals. Ga daarna lekker zitten in het restaurantgedeelte of op het zonnige terras en laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel. Bij Taverne Chalet weet u echt weer wat Limburgse gastvrijheid betekent! Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Bij Taverne Chalet kunt u naar hartenlust lunchen of dineren tegen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Heeft u een bepaalde allergie? Geef dit door aan de gastheer- of vrouw en er wordt naar een oplossing gezocht. Op de lunchkaart vindt u bijvoorbeeld diverse salades, een luxe clubsandwich en een goed vullende boerenomelet. Wilt u echt behoorlijk lunchen in ruil voor  uw Dinerbon? Ga dan voor het Limburgs zuurvlees met frites! In de avond kunt u onder andere het seizoensmenu bestellen, waarbij u bij iedere gang de keus heeft uit twee gerechten. Dan krijgt u bijvoorbeeld huisgemaakte kervelsoep; lamsfilet met rode portjus, knoflook en tijm; en vanille-ijs met banaan, advocaat en slagroom. Dat wordt smullen!

Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen bij Taverne Chalet. Wat dacht u van spareribs, schnitzel, tournedos, kabeljauwfilet of konijn bereidt op Limburgse wijze? U krijgt hier natuurlijk ook een portie frites, warme groenten en salade bij. Na het eten kunt u heel eenvoudig betalen met uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews