Grand Café Huis ter Geul

Dinerbon Valkenburg aan de Geul Grand Café Huis ter Geul
Adres
Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
Dinerbon Valkenburg aan de Geul Grand Café Huis ter Geul
Dinerbon Valkenburg aan de Geul Grand Café Huis ter Geul

Kies voor de uniek samengestelde dinerkaart bij Grand Café Huis ter Geul

Grand Café Huis ter Geul biedt een uniek samengestelde dinerkaart. Laat je verrassen door de chef kok met een 3 of 4 gangen verrassingsmenu of kies voor de gerechten van de A la Carte. Met wie kom jij met de dinerbon een keer genieten bij Grand Café Huis ter Geul? De keuken is van dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend. Kom jij met je dinerbon langs aan de Neerhem 87 in Valkenburg aan de Geul?

Geniet van een onbeperkt ontbijtbuffet bij Grand Café Huis ter Geul

Heb je binnenkort een weekend weg op de planning staan in Valkenburg aan de Geul of woon je in de nabije regio en lijkt luxe ontbijten je wel wat? In beide gevallen is het onbeperkt ontbijtbuffet bij Grand Café Huis ter Geul echt iets voor jou. Geniet van zuivel, jus d’orange, thee, koffie en diverse broodsoorten. Uiteraard heb je ook de keuze uit zoetigheden, kaas, gebakken spek, ei, vleeswaren, eitjes en vers fruit. Voor de late eters is de brunch tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij Grand Café Huis ter Geul een verstandige keuze.

Een High Tea, High Wine en High Beer bij Grand Café Huis ter Geul

Kom je later op de middag liever langs bij Grand Café Huis ter Geul met je dinercheque? Probeer in dat geval eens een High Tea, High Wine of High Beer. Het personeel kan je van alles vertellen over de afkomst en de smaken van alle producten en laat je graag een leuke middag beleven bij Grand Café Huis ter Geul. Om zeker te zijn van en tafel in het restaurant en het geschikte arrangement, kun je van tevoren het beste even reserveren met de dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10