Huis ter Geul

Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul
Adres
Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
Telefoon
043 - 60 12 032
Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul
Dinerbon Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul

Limburg staat wel zo’n beetje bekend als dé provincie waar wordt genoten. Dat geldt dubbel en dwars voor het dorpje Valkenburg. Dit idyllische dorpje dat aan de geul is gelegen, huisvest het Grand Café Hotel Huis ter Geul. Vernoemd naar de rivier waar het hotel aan gelegen is. Het is de centrale locatie in de omgeving waar men samenkomt om eens bourgondisch te genieten. Heerlijk eten, goede drankjes en uitzonderlijk gezelschap. En u kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het is dan ook geen wonder dat men van heinde en verre komt om eens goed van het leven te genieten bij dit bijzondere grand café. Door de jaren heen hebben ze hier dan ook meer dan genoeg ervaring op gedaan om het iedere gast compleet naar zijn zin te maken. Door een deal te maken met de Wijn Handel Hardy weten ze bij Huis ter Geul het klaar te spelen om voor u de beste verzameling wijnen samen te stellen. Wat dit helemaal afmaakt is een chef-kok die precies weet welke smaken naadloos aansluiten op de exclusieve wijnen. Het is dan ook geen wonder dat men hier met veel plezier zich tonnetje rond eet. Tevens behandeld het personeel u alsof u Franse adel bent, wat natuurlijk wel hoort bij een maaltijd met bijzondere wijn en heerlijk eten.

Laat niet langer op u wachten, het team van Huis ter Geul staat klaar om voor u een onvergetelijke ervaring te bewerkstelligen. Ook als u wilt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10