Amadeus

Dinerbon Valkenburg Amadeus
Adres
Grendelplein 9
6301BS Valkenburg
Telefoon
043 - 6016846
Dinerbon Valkenburg Amadeus
Dinerbon Valkenburg Amadeus
Dinerbon Valkenburg Amadeus

In het mooie Valkenburg, aan de voet van de Cauberg, bevindt zich Dinercafé Amadeus. De naam van het restaurant is natuurlijk afgeleid van de allergrootste componist aller tijden; Amadeus Mozart. Mozart was de eerste componist die zich losmaakte van vorsten en andere hooggeplaatsten om de muziek te kunnen maken die hij wilde maken. Alles wat uit Mozart’s vingers kwam was van hoge kwaliteit en wist altijd de juiste nooit te raken. Deze werkwijze is de inspiratiebron van restaurant Amadeus, waar u ook met uw Dinerbon kunt genieten.

In dit gezellige restaurant kunt u terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Amadeus haalt al zijn producten bij bekende leveranciers uit de regio die zij vertrouwen altijd de beste kwaliteit te leveren. Zo komt de koffie bij Smit & Dorlas vandaan, het gebak van bakker Peter Lemmens en het vlees van de bekroonde slager Lebouille. Zij werken met de beste ingrediënten in al hun gerechten en dit proeft u. Alles wordt vers bereid en per bestelling op vakkundige wijze gepresenteerd. De vaste menukaart wordt regelmatig aangevuld met speciale gerechten die tijdelijk geserveerd worden.

Op het terras van Amadeus, wat op warme dagen geopend is, kunt u echte vakantiegevoel ervaren. Valkenburg is een zeer aantrekkelijk dorp voor toeristen en heeft een prachtige historische kern. Eromheen vindt u de meest uitgestrekte en prachtige natuurgebieden.

Kom de liefde die u hoort in Mozarts muziek proeven in het eten van ons fantastische restaurant. Neem uw Dinercheque mee!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews