The Church Steakhouse & Lounge

Dinerbon Valkenburg The Church Steakhouse & Lounge
Adres
Plenkertstraat 45
6301GL Valkenburg
Telefoon
043 311 7322
Dinerbon Valkenburg The Church Steakhouse & Lounge

Bent u op zoek naar een leuke locatie om uw dinerbon te besteden in het mooie Valkenburg? Kom dan langs bij The Church Steakhouse & Lounge Bar. Sinds 2015 heeft dit steakhouse zijn intrek genomen in het voormalige Prinse Irene-Elizabeth kerkje aan de Plenkertstraat in Valkenburg. Dit kerkje is in prachtige staat en ligt net buiten het dorpscentrum. Steakhouse The Church is zo ingericht dat ook van binnen uit nog goed is te zien dat u zich in een kerk bevindt. De prachtige ronde ramen, stenen muren en houten plafons geven een unieke sfeer die goed past binnen het thema van een bezoek aan het historische Valkenburg met uw dinercheque.

Steakhouse the Church is gespecialiseerd in steaks, en gebruiken daarvoor het lekkerste en beste biologische vlees. Dit vlees is afkomstig van slagerij Kusters, een eerlijk bedrijf in het prachtige Limburg, waar de koeien vrijelijk hebben kunnen grazen in het gebied tussen Margraten en Ingber. Diervriendelijkheid staat bij the Church hoog in het vaandel, zo garanderen wij uw lekkerste stukje vlees waar u met een gerust hart van kunt genieten. Naast steaks heeft het Restaurant echter een uitgebreid aanbod aan andere gerechten, zodat ook visliefhebbers en vegetariërs hier heerlijk kunnen dineren. Ook de vis is uiteraard duurzaam.

Wilt u een feest of partij organiseren? Daar is het kleine kerkje ook zeer geschikt voor. Het team van The Church denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Loop gerust binnen met uw dinerbon en geniet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10