Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Dinerbon Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Adres
Walramplein 1
6301 DC Valkenburg
Telefoon
043 601 2841
Dinerbon Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Dinerbon Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Restaurant Voncken is een stijlvol hotelrestaurant in Valkenburg, dat zich gespecialiseerd heeft in de veelzijdige Franse keuken. Bezoekers uit het hele land prijzen de keuken van dit gastvrije restaurant. Iedereen die zich graag culinair laat verassen, is hier welkom. Dit geldt ook voor gasten die niet in het hotel verblijven én voor gasten die een Dinerbon te besteden hebben. Het team van Restaurant Voncken hoopt ook u binnenkort te mogen ontvangen!

Neem plaats in het stijlvol en warm ingerichte restaurant en geniet van een voortreffelijke maaltijd in ruil voor uw Dinercheque. Het overdekte en verwarmde terras biedt u ook de mogelijkheid om buiten te genieten van een intiem diner voor twee of juist een etentje met het hele gezin. De vakkundige chef kookt puur en met veel gevoel voor de Franse kookhistorie. Dit resulteert in bourgondische gerechten in combinatie met creatief gebruik van seizoensproducten. Bestel bijvoorbeeld als voorgerecht een salade met een halve Canadese kreeft of gebakken eendenlever met bloedworst en gekaramelliseerde appeltjes. Als hoofdgerecht kunt u onder andere gaan voor kalfsentrecôte met gremolata, hertenfilet met truffelsaus of de vis van de dag. De echte fijnproever is hier aan het juiste adres met zijn of haar Dinerbon!

Voor een extra uitgebreid diner is het aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een keuzemenu van twee, drie of vier gangen. Als u voor vier gangen gaat, krijgt u een verassing van de chef als tussengerecht! Uiteraard is uw Franse keuzemenu aan te vullen met een geschikt wijnarrangement.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10