Hotel Riche

Dinerbon Valkenburg Hotel Riche
Adres
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Dinerbon Valkenburg Hotel Riche

In Valkenburg is Hotel Riche een echt begrip. Niet alleen vanwege de geweldige accommodaties, maar vooral vanwege het restaurant van dit hotel. Hier kun je iedere dag heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Ook voor grote groepen en partijen zijn er genoeg culinaire mogelijkheden in dit hotel. Met een dinerbon kun jij heer als een koning vertoeven in het restaurant.

Ontbijtbuffet

Iedere morgen staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar in de ontbijtzaal van het hotel. Hier kunnen gasten van het hotel aanschuiven, maar ook wanneer je geen overnachting hebt gemaakt kun je hier heerlijk genieten van het ontbijtbuffet. Er staan iedere dag verse broodjes, koffie, thee en verse sappen op het menu. Daarnaast is dit ontbijtbuffet iedere dag uitgebreid met heerlijke gerechten en unieke hapjes.

Lunch en diner

Natuurlijk kun je ook lunchen en dineren bij Hotel Riche in Valkenburg. Dit kan in de eigen brasserie van het hotel. Het is een aangename en stijlvolle brasserie. Hier kun je altijd kiezen van een uitgebreide menukaart. Kies bijvoorbeeld de soep van de dag of een uniek menu. Ook voor kinderen zijn er speciale menu's. Deze zijn volledig aangepast op de smaak van kinderen en hebben een klein prijsje.

Extra's

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van Hotel Niche. Je kunt daarom altijd een warm en hartelijk ontvangst verwachten in het restaurant van Hotel Riche. Daarnaast kun je ook altijd gebruik maken van de gratis wifi in het hotel. Roken wordt in het restaurant niet toegestaan, maar er is wel een aparte bar met rokersruimte waar je gebruik van kunt maken.

Of je nu overnacht bij Hotel Riche in Valkenburg of niet, iedereen is welkom om hier heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren. Heb jij jouw dinercheque nog niet gebruikt? Dan is het restaurant van Hotel Riche een perfecte optie. Geniet van een prachtig interieur, fijne sfeer en heerlijk eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10