Next Door Riche

Dinerbon Valkenburg Next Door Riche
Adres
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Telefoon
043 601 2965
Dinerbon Valkenburg Next Door Riche

In het prachtige Valkenburg vindt u het restaurant Brasserie Riche Nextdoor. Een bezoek aan dit geweldige restaurant staat garant voor een avond vol gezelligheid en genieten van de heerlijkste gerechten. De Limburgse gastvrijheid straalt u tegemoet wanneer u binnenkomt, de bediening is er persoonlijk en betrokken.

 

Houdt u ook zo van de bekende Limburgse gastvrijheid? Dan bent u bij Brasserie Riche Nextdoor aan het juiste adres! Het restaurant bevindt zich in de bekende historische stad Valkenburg in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Na een dag lopen door de prachtige heuvels van Zuid-Limburg of na het bezichtigen van de mooie historische architectuur van de stad, is er niks lekkerders dan je te laten verwennen bij een restaurant waar u goed verzorgd wordt. De laagdrempeligheid staat hoog in het vaandel bij Brasserie Riche Nextdoor. U kunt hier terecht voor zowel de lunch als diner. Voor de lunch bestelt u bijvoorbeeld een heerlijk Broodje Gerookte Zalm, of een Soep van de Dag. Alles is altijd vers en met liefde gemaakt. Voor het Diner kunt u kiezen uit Champignons Op Limburgse Wijze, Entrecote Van De Grill, of kies eens voor de Parelhoeder Supreme! Ook de vegetariërs onder ons hoeven zich geen zorgen te maken. Op de kaart van Brasserie Riche Nextdoor staan namelijk meerdere overheerlijke vegetarische opties. Heeft u al honger gekregen? Tijd om af te reizen naar Limburg! En vergeet vooral niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen!

 

En als u na al dat heerlijke eten, en de nodige drankje, plotseling geen zin meer hebben om naar huis te rijden; Geen paniek! Het restaurant is namelijk onderdeel van Hotel Riche, alwaar u op een eveneens zeer gastvrije manier ontvangen zult worden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10