Parkhotel Valkenburg

Dinerbon Valkenburg Parkhotel Valkenburg
Adres
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon
043 6013241
Dinerbon Valkenburg Parkhotel Valkenburg

Lijkt het u wel wat om bourgondisch te gaan eten in een karaktervol restaurant in het prachtige Valkenburg? U hebt nu de mogelijkheid om met uw dinerbon  te komen eten en drinken in het restaurant dat hoort bij Parkhotel Valkenburg. Het is hierbij niet van belang of u een gast bent van het hotel of niet, iedereen kan zich culinair komen laten verassen in dit uitstekende restaurant, vanuit waar u uitzicht heeft op het schitterende Limburgse landschap. Dagelijks bent u in het restaurant welkom tussen 18:00 en 20:30 voor een uitgebreid diner. Neem plaats in het gemoedelijke restaurant, of zoek een plekje uit in de lichte serre. Bij mooi weer zit u prachtig op het ruime terras met uitzicht, en geniet u in het zonnetje van de heerlijke gerechten en een fris drankje.

De keuken van het restaurant is Frans georiënteerd. Versheid van de producten staat in deze keuken hoog in het vaandel, en de kok werkt met de lekkerste producten van het seizoen. Hiermee maakt hij verassende creaties, waarbij u bijpassende wijnarrangementen kunt bestellen. Vraag de bediening vooral naar de lekkerste combinaties, zij helpen en informeren u graag. Wilt u zich laten verassen door de chef? Kies dan voor een drie-, of vier gangen menu en geniet van de beste gerechten die door de chef zorgvuldig voor u zijn samengesteld.

Het team van Parkhotel Valkenburg hoop u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque in hun mooie restaurant in het prachtige Valkenburg. Hopelijk tot ziens en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10