Restaurant Voncken

Dinerbon Valkenburg Restaurant Voncken
Adres
Walramplein 1
6301DC Valkenburg
Dinerbon Valkenburg Restaurant Voncken
Dinerbon Valkenburg Restaurant Voncken

Bij restaurant Voncken, gelegen in het Limburgse Valkenburg, kunt u op elk moment van de dag genieten van de heerlijkste gerechten. Valkenburg ligt in Zuid-Limburg ten oosten van Maastricht. In het centrum van Valkenburg ligt restaurant Voncken. Met chef-kok Hans Pijls weet u ook zeker dat u de allerbeste gerechten voorgeschoteld krijgt. Hij heeft namelijk al meer dan veertig jaar ervaring in de keuken. Hij kookt graag klassieke gerechten, maar dan wel met invloeden van over de hele wereld.

 

Bijzonder aan dit restaurant is dat het elke vier tot zes weken een nieuwe menukaart heeft. Dit komt doordat er veel seizoensgerechten aangeboden worden en hiervoor worden ook verse ingrediënten gebruikt. Klassiekers op de kaart zijn de zwezerik en de … . Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen uit biefstuk of vis. Bij de voorgerechten is er onder andere keuze uit eendenbout of kreeftensoep. Als nagerecht is er bijvoorbeeld keuze uit de crème brûlée of de appelstroedel. Let dus wel op: omdat de kaart vaak verandert, zou het zomaar kunnen dat een van deze gerechten af en toe niet op de kaart staat. Kijk voor de actuele kaart op de website van restaurant Voncken.

 

Wat verder leuk is, is dat de chef-kok kookworkshops geeft voor groepen van zes tot vijftien personen. In deze kookworkshop worden er gerechten van de kaart gekozen, die u vervolgens zelf gaat maken. Na het bereiden van elke gang, krijgt u tijd om weer even heerlijk te zitten en te eten. Daarna gaat u weer verder met het koken van de volgende gang.

 

Heeft u zin om culinaire hoogstandjes te eten? En bent u in Zuid-Limburg? Sla dan zeker restaurant Voncken niet over. Het restaurant is elke dag geopend van 18:00 tot 21:30. Neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee, want die is hier in te leveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10