Spartacus

Dinerbon Valkenburg Spartacus
Adres
Wilhelminalaan 42
6301 GJ Valkenburg
Telefoon
043-6012505

In Valkenburg kunt u met uw Dinerbon genieten van heerlijke Griekse specialiteiten in restaurant Spartacus. Ons restaurant draagt dezelfde naam als de legendarische vrijgevochten slaag Spartacus, en dineren bij ons voelt dan ook als een bevrijding. Dat is misschien wat hoog gegrepen, maar u kunt in ieder geval met uw Dinerbon op en top Grieks genieten bij Spartacus. Wij zijn gevestigd in het gezellig hart van Valkenburg, de beroemde Limburgse stad. Sinds 2003 verzorgen wij hier dan ook gezellige, intieme diner en sfeervolle feesten naar traditioneel Grieks recept. Dat betekend dus Griekse gezelligheid en  gastvrijheid, onder het genot van prachtige Griekse gerechten en dranken. De sfeer die in ons restaurant hangt is dan ook typisch Grieks/mediterraan. Met uw Dinerbon is Spartacus dan ook, in ieder geval voor even, uw paleis waar u kunt genieten van heerlijke diners en feesten op authentieke Griekse manier.

Onze kaart bevat natuurlijk alles wat u bij een ‘Griek’ verwacht. Zo hebben wij een hoop traditionele gerechten op de kaart staan, maar natuurlijk ook andere vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Voor hen hebben we een speciaal ‘Pedika’ menu, zodat ook de lastigste eters terecht kunnen bij Spartacus. Probeer zeker een keer één van onze speciale schotels, een gegarandeerd succes voor twee!

Kom lekker op Griekse wijze ontspannen en genieten bij Spartacus in Valkenburg. Neem uw Dinercheque mee en kom mediterraan genieten! Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant en we heten u alvast van harte welkom!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10