Villa Valkenburg

Dinerbon Valkenburg Villa Valkenburg
Adres
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon
043 6013241
Dinerbon Valkenburg Villa Valkenburg

Aan de Neerhem in Valkenburg staat Villa Valkenburg. Een geweldige plek waar u nu terecht kunt met uw dinercheque. U kunt hier met uw ouders, vrienden, kinderen of ander gezelschap heerlijk komen eten. Villa Valkenburg is gevestigd in een historisch pand op een prachtige locatie. U kunt hier heerlijk eten en overnachten. De kamers zien er prachtig en verzorgd uit. U kunt hier genieten van verschillende heerlijke maaltijden. In de omgeving kunt u prachtig wandelen. Zo zijn er ook de grotten van Valkenburg waar u een mooie rondleiding in kan krijgen. Ook kunt u een bezoek brengen aan Maastricht. Eén of meerdere dagjes genieten kan hier zeker!

De koks werken hard om er voor u een geweldig bezoek van te maken. Er wordt gewerkt met verse producten en ingrediënt zo blijft de smaak van de gerechten goed behouden. U zult dit zeker merken als u bij Villa Valkenburg gaat eten met uw dinerbon! Er is zeker voor ieder wat wils. Heerlijke vleesgerechten, maar ook zeker vegetarische gerechten. Ook zijn er lekkere salades en soepen! Ook aan dranken komt Villa Valkenburg niets tekort. Zij hebben heerlijke alcoholische en non-alcoholische dranken. U zult zowel van het gerecht als van uw drankje kunnen genieten! Laat zeker even van te voren weten als u last heeft van een allergie dan kan Villa Valkenburg hier eventueel rekening mee houden.

Voor andere of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Beleef zeker eens een etentje met uw dinercheque of dinerbon bij Villa Valkenburg!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10