Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval

Dinerbon Velden Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval
Adres
Markt 15
5941GA Velden
Telefoon
077 3560170
Dinerbon Velden Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval
Dinerbon Velden Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval
Dinerbon Velden Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval
Dinerbon Velden Brasserie & IJssalon De Zeuten Inval

Brasserie en ijssalon De Zeuten Inval is onderdeel van Hostellerie De Maasduinen en is gevestigd in het dorpje Velden. Het biedt een totaalpakket, waarbij je met je Dinerbon een zeer geslaagd weekendje uit in Limburg bij Venlo en Arcen kunt beleven. Hier kun je overnachten in een prachtige driesterrenhotel, dineren in het restaurant en gezellig een ijsje eten en een drankje drinken op het terras van de ijssalon en het restaurant. Zoek dus snel je Dinercheque op en ga voor een paar heerlijke dagen naar Limburg.

Het restaurant

In het restaurant geniet in je in een sfeervolle en rustige ambiance van het diner. Het restaurant heeft een open keuken, zodat je als gast altijd zicht hebt op wat er in de keuken gebeurt. Op het menu staan vooral fantastische streekgerechten waarbij gebruik gemaakt wordt van lokale ingrediënten, zoals Limburgs wild, champignons en asperges. In het restaurant kun je kiezen uit een lekker keuzemenu vol met allerlei streekgerechten, maar je mag je Dinerbon natuurlijk ook gebruik maken om a la carte te eten. Niet alleen voor het diner kun je in het restaurant terecht. Er is ook een uitgebreide lunchkaart en je kunt er ook heerlijke pannenkoeken eten. Gezellig op het terras zitten met een kop koffie en een stuk gebak is natuurlijk ook mogelijk. Voor de kinderen is er een kindermenu met leuke kindergerechten.

De ijssalon

Het hotel en restaurant biedt sinds 2006 ook onderdak aan de ijssalon. De ijssalon is alom bekend in Velden en directe omgeving om het lekkere ijs dat al in meerdere ijsvakwedstrijden prijzen won. Voor het ijs wordt gebruik gemaakt van verse boerderijmelk en dat komt de smaak van het ijs zeker ten goede. Ook als je een glutenallergie hebt kun je rustig van het ijs eten, want de meeste ijssoorten zijn glutenvrij. Naast ijs kun je in de ijssalon of op het terras ook met je Dinercheque genieten van koffie met Limburgse vlaai of kleine hapjes. De ijskaart bestaat uit eenvoudige bakjes ijs tot prachtig opgemaakte sorbets met veel ijs, vruchten en slagroom. Ook milkshakes in allerlei smaken staan op de kaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10