Hostellerie Maasduinen

Dinerbon Velden Hostellerie Maasduinen
Adres
Markt 15
5941GA Velden
Telefoon
077 3560170
Dinerbon Velden Hostellerie Maasduinen
Dinerbon Velden Hostellerie Maasduinen
Dinerbon Velden Hostellerie Maasduinen
Dinerbon Velden Hostellerie Maasduinen

Hostellerie Maasduinen aan de Markt 15 in het Noord-Limburgse Velden omvat eigenlijk 4 horecaconcepten onder één dak. Naast een hotel en restaurant is het namelijk ook een brasserie en een ijssalon. De hostellerie is al vele tientallen jaren een begrip in Velden en is een geliefde culinaire pleisterplaats bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen en dagjesmensen die in de regio op bezoek zijn. De ambiance waarin je bij dit horecabedrijf van een hapje en een drankje kunt genieten is ronduit warm, gezellig en huiselijk. Het etablissement beschikt over verschillende zitmogelijkheden, elk met een eigen sfeer, en heeft ook een bescheiden straatterras zodat je bij goede weersomstandigheden desgewenst lekker in de open lucht van je consumpties kunt genieten. Hostellerie Maasduinen is van vroeg tot laat geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag kun je er namelijk al vanaf half 7 ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht en van zaterdag tot en met maandag vanaf half 9 ‘s morgens.

Eten bij Hostellerie Maasduinen betekent genieten van lekkernijen van topkwaliteit. Om tot dat resultaat te kunnen komen maken de chef-kok en de keukenbrigade uitsluitend gebruik van dagverse en liefst ook streekgebonden ingrediënten, zodat er optimale smaaksensaties kunnen worden gecreëerd. De kleine kaart van dit horecabedrijf laat een indrukwekkend groot aanbod aan heerlijkheden zien die variëren van huisgemaakte soepen en burgers tot toast en pannenkoeken. Heb je rond het middaguur al grote trek, dan kun je desgewenst ook voor bijvoorbeeld een maaltijdsalade of een van de steakhouse specials gaan. Dineren bij Hostellerie Maasduinen betekent dat je onder meer kunt kiezen uit enkele vooraf door de chef-kok samengestelde menu’s, maar desgewenst ook a la carte een selectie uit onder meer het steakhouse-aanbod en diverse pangerechten kunt maken. Maak je smulfestijn bij deze eetgelegenheid uiteindelijk compleet door af te sluiten met een ijscoupe gevuld met het meermaals bekroonde overheerlijke huisgemaakte roomijs.

Ook aan Bourgondisch genieten bij Hostellerie Maasduinen komt uiteindelijk een einde. Gelukkig kun je op het moment dat de eindafrekening aan je gepresenteerd wordt het openstaande bedrag zonder moeite deels of volledig met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10