Café Restaurant Central

Dinerbon Venlo Café Restaurant Central
Adres
Markt 22
5911 HD Venlo
Telefoon
077 355 23 73
Dinerbon Venlo Café Restaurant Central
Dinerbon Venlo Café Restaurant Central

Aan de markt 22 in Venlo vindt u restaurant café Central. Dit grand café is een populaire plek onder de inwoners van Venlo, vanwege het prachtige uitzicht op het Venlose stadhuis en het bijzondere interieur, dat uitgebreid is besproken en goed gewaardeerd door de landelijke interieurmedia. Het is dé ideale plek om te genieten van de lekkerste gerechten die zijn bereid met oog voordetail, of van een lekker drankje. U bent nu van harte welkom om met uw dinerbon plaats te nemen in het stijlvolle restaurant of in de warmere maanden buiten op het terras.

Bij restaurant café Central houden de koks ervan om te werken met producten van het seizoen. Elk seizoen wordt er dan ook een nieuw menu samengesteld, met weer andere, verassende gerechten. Deze herfst staat er op het menu onder andere een vegetarische curry van zoete aardappel en spinazie die wordt geserveerd met gegrild naanbrood en salsa. Ook kunt u genieten van een stuk verse heilbot, die wordt geserveerd met een crème van bloemkool en een saus van tuinkers, groenten en lekkere krokante frites. Wilt u zich laten verassen door de chef’s van Central? Neem dan plaats in het restaurantgedeelte en bestel een drie-, of vier gangen verassingsmenu. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit stijlvol ingerichte Grand café – restaurant in het hart van de Zuidelijke stad Venlo? Neem dan uw dinercheque in de hand en ervaar zelf alle heerlijkheden die er dat seizoen op de kaart staan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10