Eethuis Tante Toer

Dinerbon Venlo Eethuis Tante Toer
Adres
Jodenstraat 45
5911 HJ Venlo
Telefoon
077 354 8032
Dinerbon Venlo Eethuis Tante Toer
Dinerbon Venlo Eethuis Tante Toer
Dinerbon Venlo Eethuis Tante Toer

Aan de Jodenstraat in Venlo staat Eethuis Tante Toer. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque! Tante Toer is een internationaal Eethuis. Het is klein en gezellig met een ongedwongen sfeer. Tante Toer heft een warme en sfeervolle inrichting. De kleurrijke muren met de sierlijke lampen stralen rust uit waardoor u in een aangename omgeving kunt genieten van uw gerecht. Doordat Tante Toer over de hele wereld is gereisd heeft zij overal een recept van meegenomen of een geheim ingrediënt. Laat iedereen meegenieten van uw dinerbon, want iedereen is welkom bij Tante Toer! Het uitstekende personeel werkt hard om uw een perfect bezoek te geven. U kunt aan hen uw vragen en wensen laten weten, zodat zij u verder kunnen helpen.

In de keuken worden heerlijke internationale gerechten bereid. U kunt een Indonesische rijsttafel, rib-eye, pollo fajita, gamba’s, pasta, combi vega, involtini di pesce, pinchos en nog veel meer heerlijke gerechten krijgen. Er is voor iedereen dus verschillende keuze uit vlees gerechten, vis gerechten en vegetarische gerechten. Ook kunt u voor een heerlijke tapas kiezen. Een specialiteit van Tante Toer is namelijk de uitgebreide kaart van kleine gerechtjes. Laat u dus verrassen door Toer met een keur van verschillende gerechtjes! Verder zijn er ook heerlijke desserts. Zo kunt u onder andere kiezen uit een heerlijke Indonesische kippensoep, Spaanse churros met kaneelijs of een cafe Mexicana.

Tante Toer is van maandag t/m zondag geopend vanaf 17:00 uur. Laat u verassen door de overheerlijke smaken van Tante Toer, kom dus gerust langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10