Hotel Wilhelmina

Dinerbon Venlo Hotel Wilhelmina
Adres
Kaldenkerkerweg 1
5913AB Venlo
Telefoon
077 351 62 51
Dinerbon Venlo Hotel Wilhelmina
Dinerbon Venlo Hotel Wilhelmina
Dinerbon Venlo Hotel Wilhelmina

Hotel Wilhelmina is gevestigd aan de Kaldenkerkerweg in Venlo. Het is een traditioneel bedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. De gastvrijheid en sfeer in het restaurant hebben in de loop der jaren een nog grotere waarde gekregen. Het hotel biedt u een stijlvol restaurant met een excellente keuken. In de keuken kunt u de chef-kok van Wilhelmina vinden: Tim de Scepter. Hij en zijn keukenbrigade weten de Limburgse gastvrijheid te vertalen naar verrukkelijke streekgerechten. Zij houden graag rekening met allerlei allergieën, laat dit ook zeker even weten aan het hotel als u dit heeft. Het hotel is omringd door prachtige natuur waar u heerlijke wandelingen kunt maken. Na zo’n wandeling kunt u heerlijk neerploffen op het mooie terras voor een verrukkelijke maaltijd met uw dinerbon natuurlijk!

In het restaurant kunt u genieten van de Franse en Nederlandse keuken. U kunt kiezen uit een a la carte menu of zelf een 3 gangen menu samen stellen van de a la carte kaart. Ook bereid Hotel Wilhelmina seizoensgebonden gerechten. Op deze manier blijft de menukaart gevarieerd en kunt u eten wat de natuur u dat seizoen te bieden heeft! U kunt dus elk seizoen heel gevarieerd eten met uw dinercheque! Ook aan dranken ontbreekt niets bij Hotel Wilhelmina, deze kunt u uitstekend combineren met uw gerecht om er een heerlijk smakenfestijn van te maken!

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:30 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon bij Hotel Wilhelmina!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10