Restaurant De Kraal

Dinerbon Venlo Restaurant De Kraal
Adres
Kaldenkerkerweg 186
5915PP Venlo
Telefoon
077-3514116
Dinerbon Venlo Restaurant De Kraal
Dinerbon Venlo Restaurant De Kraal

Met uw dinerbon kunt u sinds kort ook terecht bij Rstaurant de Kraal, een restaurant dat al meer dan 100 jaar bestaat en onderhand een begrip is in Venlo. U vindt dit restaurant met een rijke geschiedenis aan de Kaldenkerkweg 186. Restaurant de Kraal staat bekend om de rust en de gastvrijheid. Vele mensen hebben in de voorgaande jaren het restaurant weten te vinden voor een lekker glas wijn en een bijpassend gerecht. U kunt met uw dinercheque onder andere plaatsnemen op het terras of in de mooie serre, vanuit waar u een prachtig uitzicht heeft op de omliggende natuurlijke omgeving, Diezelfde omgeving maakt het een bezoek aan Restaurant de Kraal de perfecte plek om een dag wandelen of fietsen in de natuur af te sluiten of om tussendoor weer even op te laden.

Bij Restaurant de Kraal kunt u met uw dinerbon al vanaf ’s ochtends vroeg terecht. U kunt dan uitgebreid komen ontbijten en u heeft de mogelijkheid om uw perfecte ontbijt helemaal zelf samen te stellen. ’s Avonds kunt u komen genieten van heerlijke Frans – Hollandse gerechten van de chef. Begin uw avond bijvoorbeeld met een hapjes parade, een assortiment van de lekkerste voorgerechten in kleine porties voor diegenen die het moeilijk vinden om te kiezen! Vervolgens kunt u onder andere een sappige varkenshaas bestellen die is gebakken op een bedje van dagverse roerbakgroenten, begeleid door een romige champignon roomsaus.

Sluit de avond af met een Brusselse wafel met warme kersen en vanille ijs en een lekker kopje koffie en geniet van de heerlijke rustige sfeer die heerst bij Restaurant de Kraal. U bent er van harte welkom met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10