De Eetkamer Venray

Dinerbon Venray De Eetkamer Venray
Adres
Schoolstraat 31
5801BN Venray
Telefoon
0478 582215
Dinerbon Venray De Eetkamer Venray
Dinerbon Venray De Eetkamer Venray

Ben je een visliefhebber of een liefhebber van kreeft? Neem dan je Dinerbon mee naar De Eetkamer in Venray. In dit restaurant eet je heerlijke visgerechten. Van voorgerecht tot hoofdgerecht, de kok van de De Eetkamer is volledig gespecialiseerd in visgerechten. Mocht je met een groep gaan waarbij iemand geen vis lust? Ook dat is geen probleem. Hoewel het aanbod wat kleiner is, staan er ook lekkere vleesgerechten op de kaart en ook vegetarische gerechten. In dit visrestaurant kan iedereen dus terecht en is je Dinercheque een uitstekende besteding.

De visgerechten

De kaart van De Eetkamer biedt je een overzicht aan heerlijke visgerechten. Voorgerechten bestaan onder andere uit een een Franse vissoep, inktvisringen, kreeftencocktail of mosselen. Daarna volgt een keuze uit verschillende hoofdgerechten van vis, zoals zeetong, mosselen, fish 'n chips of strandkrabbetjes. Een bijzondere specialiteit van De Eetkamer zijn de kreeftgerechten. Je hebt de keuze uit een halve of een hele kreeft en je kunt kiezen uit de bereidingswijze. Zo kies je een gekookte kreeft of een gegrilde kreeft met allerlei soorten sauzen en bijgerechten. De echte kreeftliefhebber zal maar al te graag met zijn of haar Dinerbon een bezoek aan De Eetkamer brengen.

Lobsterday

Elke donderdag is het lobsterday bij De Eetkamer. Je krijgt dan een volledig 3-gangen kreeftmenu voorgeschoteld voor een vaste prijs van € 32,50. bij het voorgerecht heb je de keuze uit een kreeftencocktail, een kreeftensoep of een salade van kreeft. Vervolgens krijg je voor het hoofdgerecht een halve kreeft, waarbij je kunt kiezen uit verschillende bereidingsmethodes. Afsluitend krijg je als dessert een kaastrio of een 'dessert du jour'.

Ireensday

Lust jij eigenlijk alles wel van de kaart en houd je wel van een verrassing? Neem je Dinercheque dan op woensdags mee naar De Eetkamer. Iedere woensdag is het namelijk Ireensday. Dit houdt in, een volledig verrassingsmenu van 4-gangen voor € 24,- of 5-gangen voor € 29,-. Je weet dus van te voren niet wat je gaat krijgen, maar dat het lekker zal zijn is zeker.

Take away

De Eetkamer heeft ook een take away, waarbij je heerlijke visgerechten kunt ophalen om thuis op te eten. Populair is de fish 'n chips take away, maar je kunt hier ook terecht voor opgemaakte kan en klaar schotels. Desnoods kun je zelf kiezen welke gerechten jij op je schotel wilt hebben.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10