Herberg De Klomp

Dinerbon Venray Herberg De Klomp
Adres
Merseloseweg 96
5801CE Venray
Telefoon
0478 510036
Dinerbon Venray Herberg De Klomp
Dinerbon Venray Herberg De Klomp

Limburgse gastvrijheid gecombineerd met Bourgondisch eten en drinken. Dat is waar het bij Herberg De Klomp aan de Merseloseweg 96 in Venray om draait. Je kunt er op vrijdag, zaterdag en zondag terecht voor een hapje én een drankje. Op maandag-, woensdag- en donderdagavond is de herberg weliswaar ook open, maar dan is de keuken niet in gebruik en worden er alleen dranken geschonken. De Klomp is een onvervalst gezellige, puur Venrojse horecastek zonder een hoop overbodige sjieke poeha. Je kunt er op je gemak heerlijk eten en daarna uitgebreid doorzakken. Wil je liever eerst aan de drank en daarna pas genieten van de gerechten die De Klomp je kan serveren, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

De menukaart van de herberg geeft je volop keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten, zodat je moeiteloos je eigen favoriete smaakcombinaties samen kunt stellen. De soepen zijn in alle gevallen huisgemaakt en voor wat betreft het aanbod op de ijskaart wordt er een beroep gedaan op de ambachtelijke ijsproducten van Hoeve Willem III. Met het oog op het hoofdgerecht geeft De Klomp je de keuze uit diverse smakelijke en met zorg bereide rundvlees-, kip- en visgerechten. De herberg biedt je natuurlijk de mogelijkheid om alle onderdelen op de menukaart los te bestellen, maar je kunt ook kiezen voor een volledig 3-gangenkeuzemenu. Kies je voor deze laatstgenoemde optie, dan ben je per saldo goedkoper uit en krijg je uiteindelijk dus meer waar voor het saldo op je dinerbon of dinercheque.

Bezoek je De Klomp met een gezelschap van 6 of meer personen, dan kan de herberg op jouw verzoek ook een unieke ‘high beer’ organiseren. De ‘high beer’ is in dat geval de alcoholische variant op een high tea. Deelnemers aan de ‘high beer’ worden getrakteerd op diverse speciale bieren van Abdij O.L.V. Koningshoeve en ander Nederlandse trappistenbrouwerijen in combinatie met heerlijke bijpassende gerechtjes. Ongeacht op welke culinaire Bourgondische manier je je ook bij Herberg De Klomp laat verwennen, je kunt al je genuttigde dranken en spijzen aan het eind van de gegarandeerd gezellige avond heel gemakkelijk deels of volledig afrekenen met je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10