Restaurant De Beejekurf

Dinerbon Venray Restaurant De Beejekurf
Adres
Paterslaan 15
5801AS Venray
Telefoon
0478 581869
Dinerbon Venray Restaurant De Beejekurf
Dinerbon Venray Restaurant De Beejekurf
Dinerbon Venray Restaurant De Beejekurf

Bij restaurant De Beejekurf aan de Paterslaan 15 in Venray is culinaire verwennerij aan de orde van de dag voor de bezoekers van het etablissement. Chef-kok Mathijs Jacobs en gastvrouw Hanneke Verstappen zorgen er samen met de overige teamleden van het restaurant namelijk voor dat het je aan niets zal ontbreken en dat je smaakpapillen tijdens je verblijf in De Beejekurf optimaal verwend worden. Naast een sfeervolle inrichting, die voor een aangenaam warme ambiance zorgt, beschikt het restaurant ook over een eigen groot – van de straat afgeschermd – terras, waarop het heerlijk toefen is op de dagen dat het Nederlandse weer dat toelaat. De Beejekurf is van woensdag tot en met zaterdag open vanaf half 6 in de namiddag. Op zondag kun je er al vanaf 1 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. Op maandag en dinsdag is het horecabedrijf gesloten.

Dat je bij De Beejekurf in culinair opzicht volledig in de watten wordt gelegd ontdek je al snel als je een blik op de menukaart van het restaurant werpt. Zeker als je je beseft dat de chef-kok en zijn keukenbrigade voor het bereiden van de verrukkelijke voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten de meest verse ingrediënten gebruiken, die in veel gevallen ook gewoon uit de regio Venray komen, dan begrijp je dat dat resulteert in smullen op topniveau. Die pure regiogerichtheid en bijkomende versheid valt ook duidelijk te bespeuren in het vegetarische aanbod van De Beejekurf. Het restaurant neemt namelijk rechtstreeks van een lokale boer af, wat tot gevolg heeft dat de geleverde seizoensgroenten vanuit de volle grond praktisch direct op je bord belanden. Op basis van de beschikbare seizoensproducten stelt de chef-kok een telkens wisselend Beejekurfmenu met 3 gangen samen. Vind je 3 gangen te beperkt, dan kun je ook kiezen voor het JRE-menu dat bestaat uit 3, 4, 5, 6 of zelfs 7 gangen. Kan het nog uitgebreider bij De Beejekurf? Ja dat kan! Want wil je van je zondag een waar eetfestijn maken, dan biedt dit restaurant je smakelijke verwennerij in 8 verschillende gangen.

De Beejekurf is acceptant van de dinercheque en de dinerbon, dus je kunt er gewoon (deels) je genuttigde dranken en spijzen mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10