't Oud Postkantoor Venray

Dinerbon Venray 't Oud Postkantoor Venray
Adres
Patersstraat 1
5801AT Venray
Telefoon
0478 851662
Dinerbon Venray 't Oud Postkantoor Venray
Dinerbon Venray 't Oud Postkantoor Venray

Bourgondisch genieten in een huiselijke sfeer bij 't Oud Postkantoor in Venray

't Oud Postkantoor in Venray ademt een en al gezelligheid uit. Hier kun je dan ook erg goed bourgondisch genieten in een huiselijke sfeer. Op de oorspronkelijke parkeerplaats van 't Oud Postkantoor is er nu een leuk tuinterras gecreëerd, zodat je tijdens de warmste dagen van het jaar je nodige dosis vitamine D op kunt doen. Met jouw dinerbon heb je de keuze uit tal van culinaire en mooie gerechten. Of je nu woont in Venray, uit de nabije omgeving komt of een stukje moet reizen, in alle gevallen is't Oud Postkantoor zeker het overwegen waard.

Kies uit diverse gerechten bij 't Oud Postkantoor in Venray

Bij 't Oud Postkantoor in Venray heb je de keuze uit diverse gerechten die in de eigen keuken worden gemaakt. Je hebt met de dinercheque bijvoorbeeld de keuze uit een gevarieerde a la carte kaart, maar je kunt ook kiezen voor een ``Eten wat de pot schaft maaltijd zoals thuis`` gerecht. Wat er iedere dag op het menu staat, kun je van tevoren ook al bekijken op de Facebook pagina van't Oud Postkantoor in Venray. De drie gangen die geserveerd worden in het restaurant kun je ook mee naar huis nemen. Ideaal dus als je liever niet de hele avond wilt tafelen of jouw partner thuis wilt verassen met een lekker etentje. En wel zo handig om te weten, kinderen of een halve portie eten betekent ook de halve prijs betalen!

Bezoek 't Oud Postkantoor in Venray aan de Patersstraat 1

't Oud Postkantoor in Venray is gevestigd aan de Patersstraat 1. Met je dinercheque ben je hier van harte welkom in de bistro, in de koffiebar of op het terras buiten. Om jezelf te verzekeren van een tafel, is het verstandig om met de dinerbon van tevoren even een reservering te maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10