Venray Pizzeria

Dinerbon Venray Venray Pizzeria
Adres
Henseniusstraat 9A
5801AW Venray
Telefoon
0478 855666
Dinerbon Venray Venray Pizzeria

Als je ergens uw dinerbon prima kunt verzilveren, dan is het wel bij Venray Pizzeria, gevestigd aan de Henseniusstraat 9A in Venray. Waarom? Omdat je er behalve pizza zoveel andere heerlijke gerechten kunt scoren en er dus voor iedereen van je familie of je gezin wel iets is. Bij Venray Pizzeria ben je meteen aan het juiste adres dus.

Zeer aantrekkelijke prijzen

Met de dinercheque kun je echt alle kanten op. Kijk alleen maar naar de ranglijst met populaire gerechten. Daar staat de Kapsalon Kipdoner op de eerste plaats, een gerecht waar je zonder dinerbon of dinercheque slechts acht euro voor betaalt. Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk de Kapsalon Doner en de Pizza Margherita, te koop voor slechts acht euro en 6,50 euro. Het maakt meteen duidelijk dat je ook zonder tegoedbon prima kunt eten in Venray, waar de prijzen bijzonder aantrekkelijk zijn.

Volop ruimte voor pizza’s

Aan de Henseniusstraat 9A in Venray bestel je specialiteiten schotels (bijvoorbeeld doner kebab, kebab speciaal, kip doner of een mix schotel) maar je bestelt net zo gemakkelijk een cheese- of hamburger, spareribs en kipsaté of kipschnitzel. Uiteraard is er – gezien de naam van het prima etablissement- ook volop ruimte voor de pizza. Alle gangbare pizza’s worden in Venray verkocht. Voor de kleinste fijnproevers is er de pizza bambino voor slechts zes euro, voor vijftig cent meer heb je al de al even befaamde pizza Margherita. Je koopt er ook al tegen zeer scherpe prijzen de bekende pizza uitvoeringen mozzarella, salami, Bolognese, Hawaii en quattro stagioni. Allemaal met zorg bereid en allemaal even lekker en vriendelijk geprijsd.

Snelheid en service

Behalve vanwege de producten staat Venray Pizzeria bekend om de snelheid en de meer dan uitstekende service die geboden wordt. En om de prijzen natuurlijk, want die zijn echt verrassend laag zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10