Hotel Vijlerhof

Dinerbon Vijlen Hotel Vijlerhof
Adres
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Telefoon
043 - 3061710
Dinerbon Vijlen Hotel Vijlerhof
Dinerbon Vijlen Hotel Vijlerhof
Dinerbon Vijlen Hotel Vijlerhof

In het prachtige dorpje Vijlen aan de Hilleshagerweg staat Hotel Restaurant Vijlerhof. U kunt hier nu met uw dinercheque genieten van heerlijke maaltijden en van een bijzonder plekje in Limburg hoog op de Vijlenberg. Hotel Restaurant Vijlerhof is een stijlvol à la carte restaurant met een prachtige openhaard waar u in de koude maanden heerlijk bij kunt zitten eten. Ook is er een gezellig voor- en tuinterras aanwezig met een mooi panorama. In dit restaurant en deze prachtige omgeving kunt u optimaal genieten van uw maaltijd! Bij het Vijlerhof zult u beleven wat echte bourgondische vrijheid is. Het is een geweldige plek om samen te komen met uw familie, vrienden of collega’s! De inrichting van het restaurant is sfeervol en warm. Het team van het Vijlerhof staat altijd voor u klaar en helpt u graag met al uw vragen en wensen.

In de keuken worden heerlijke gerechten bereid met verse producten die seizoens- en markt gebonden zijn. Deze gerechten hebben daarom een zuidelijk accent. Bij het Vijlerhof kunt u komen voor een heerlijke lunch of brunch, maar ook voor een lunch of diner. Heel veel keuze voor uw dinerbon dus! Een aantal gerechten van de ruime keuzekaart zijn: mosselen, asperges, streekgerechten, wild gerechten, vegetarisch, ijsgerechten, seizoen gerechten en groenten. Doordat deze gerechten vers bereid worden hebben ze een uitstekende smaak en zijn ze van goede kwaliteit.

De keuken is dagelijks geopend van 12:30 uur tot 21:00 uur, zowel in de zomer als in de winter! Ga snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon voor een geweldig bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10