Restaurant Cuba Libre

Dinerbon Vijlen Restaurant Cuba Libre
Adres
Mamelisserweg 16-18
6294NH Vijlen
Telefoon
043-30 60 206
Dinerbon Vijlen Restaurant Cuba Libre
Dinerbon Vijlen Restaurant Cuba Libre

Restaurant en Hotel Cuba Libre is het enige Cubaanse en Caribische specialiteitenrestaurant in Limburg. Door de felle kleuren, rieten parasols en de vele planten zult u helemaal in de tropische sferen belanden. U kunt er ook nog eens heerlijk eten in ruil voor uw Dinerbon! De Caribische gerechten komen regelrecht uit het kookboek van de grootmoeder van de Arubaanse chef Kenneth. Dit maakt een diner bij Restaurant Cuba Libre een unieke ervaring.

Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de Cuba Libre Deal van slechts €19,95. Dit is een wisselend weekmenu van drie gangen. Zo kunt u echt weer eens uitgebreid dineren! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen. Op de menukaart vindt u diverse Spaanse, Cubaanse en Caribische specialiteiten, zoals gebakken roodbaarsfilet met Creoolse saus of Cubaanse stoofpot van rundvlees met groenten en vijgen. Op maandag en dinsdag kunt u onbeperkt Caribische spareribs komen eten. Het is ook leuk om met uw Dinercheque het tapasarrangement te bestellen. Dan kunt u voor €22,50 per persoon genieten van negen verschillende tapas waaronder kipkluifjes, gebakken tonijnballetjes, filodeeg gevuld met geitenkaas en dadels omwikkeld met spek. Wat een feest!

Vergeet niet om nog een plekje in uw maag te bewaren voor één van de zomerse desserts van Restaurant Cuba Libre. Zo kunt u bijvoorbeeld mojito-ijs of pina colada-ijs bestellen. Bijzonder is de Platanos fritos Cuba Libre met gebakken stukjes banaan, ananas, karamelsaus en mango ijs. Tropischer kan het niet! Kom gauw langs met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10