Café Bremmers

Dinerbon Vlodrop Café Bremmers
Adres
Markt 12
6063 AD Vlodrop
Telefoon
06 22117248
Dinerbon Vlodrop Café Bremmers

Wees welkom bij Eetcafe Bremmers in Vlodrop. Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje midden in het prachtige Limburgse landschap. In een warme en gezellige ambiance kunt u bij ons langskomen voor een kop koffie, een borrel maar ook voor heerlijke gerechten. U bent van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Eetcafe Bremmers is een populaire plek voor wandelaars en fietsers gezien de mooie ligging. Het is een perfecte plek om even tot rust te komen en genieten van wat onze koks voor u bereiden tijdens of na uw tocht. Wij hebben een gezellige binnenruimte maar beschikken ‘s zomers ook over een mooi terras waar we barbecues organiseren. Op onze kaart zal iedereen wel wat lekkers kunnen vinden. Wij hebben een mooi aanbod van heerlijke vlees- en visgerechten zoals de varkenshaas van de chef, onze lekkere sliptongen of bruschetta met gerookte zalm. Maar ook voor een klassieke tosti of een snelle hap zit u goed bij ons.

Ervaar de gezelligheid van een Limburgs dorpscafe bij ons in Vlodrop. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en vergeet zeker niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen. Ons eetcafe is geopend van donderdag tot en met maandag. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10