Bernardushoeve

Dinerbon Voerendaal Bernardushoeve
Adres
Mingersborg 20-22
6367 JX Voerendaal
Telefoon
043 - 4511644
Dinerbon Voerendaal Bernardushoeve
Dinerbon Voerendaal Bernardushoeve

De Bernardushoeve is gelegen in het fraaie Zuid-Limburgse heuvelland tussen de kerkdorpen Ubachsberg, Eys en Wijlre en zeer goed bereikbaar vanuit Heerland, Valkenburg en Maastricht. Het gezellige restaurant zit in een prachtige, oude, dubbele, carréboerderij en is vernoemd naar de lokale patroonheilige Sint Bernardus. De monumentale hoeve dateert ui het begin van de 19e eeuw, maar toen waren het nog twee aparte boerderijen. Deze werden opgetrokken uit het lokale en karakteristieke Kunradersteen. Nu biedt de Bernardushoeve een heerlijk hapje en drankje in gezellige huiskamersfeer! Ook kunt u met uw Dinerbon betalen.

Bij De Bernardushoeve kunt u terecht voor een uitgebreid diner, of simpelweg voor koffie met vlaai. Wij hebben een dagkaart en een avondkaart, die met seizoenen wisselen. Onze keuken werkt namelijk uitsluitend met lokale groenten en fruit, vlees en brood. Zelfs ons gebak komt van de lokale bakkerij. Onze wijnen komen van het Wijngoed Fromberg en onze bieren en speciaal bieren uit de Grimbergen brouwerijen en van Alfa. Sinds 2013 hebben wij de hoeve uitgebreid met een ijssalon. Hier kunt u genieten van heerlijk, vers gemaakt, ambachtelijk ijs met diverse smaken. Naast de gebruikelijke hoorntjes is er een uitgebreide ijskaart met coupes beschikbaar.

Bij de entree van de Bernardushoeve ligt ons apart ingerichte ijsterras. Hier kunt u van de heerlijke ijsjes genieten. Wanneer u echter via het gangetje naar de achterzijde loopt komt u zonder overdrijving uit op één van de mooiste terrassen van Nederland, met vergezichten tot in België!

Bij de Bernardushoeve wordt de inwendige mens optimaal verwend. Informeer eens naar al onze mogelijkheden! Uw Diner Cadeau Dinercheque accepteren wij graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10