Brasserie Hotel Novo

Dinerbon Weert Brasserie Hotel Novo
Adres
Heugterbroekdijk 2
6003RB Weert
Telefoon
06 51036185
Dinerbon Weert Brasserie Hotel Novo
Dinerbon Weert Brasserie Hotel Novo
Dinerbon Weert Brasserie Hotel Novo

Aan de rand van het prachtige Weert vindt u Brasserie Novo. Een klassieke historische dorpsherberg, maar da modern aangepast aan de wensen van deze tijd. U kunt overnachten in het aansluitende hotel tijdens uw verblijf in deze prachtige omgeving. Houdt u van heerlijk eten met een prima kwaliteits/prijsverhouding? Dan zit u hier goed!

Eigenaren Erik Cox en Esther Kuijpers, zullen er alles aan doen om uw bezoek aan Brasserie Novo zo comfortabel mogelijk te maken. De kaart is uitsluitend seizoensgebonden en wisselt dus regelmatig. De gerechten zijn echter altijd vers, en altijd met veel liefde bereid. U kunt hier terecht voor lunch, bites of voor diner. Voor de lunch kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Hamburger Novo, Spaghetti met Gamba’s of een Salade Carpaccio van Laarder Rund. Tijdens een fietstocht door de prachtige omgeving van Weert is dit de perfecte uitvalsbasis. Maar ook voor het diner zit u hier zeker goed! Dus neem vooral uw dinerbon of dinercheque mee en geniet van heerlijke gerechten van de uitgebreide dinerkaart zoals: Hertenbiefstuk met gebakken bloedworst, gekarameliseerde appeltjes en zuurkool of bijvoorbeeld Vegetarische Curry Noodels met gebakken groenten.

De sfeer in Brasserie Novo is gezellig, vertrouwd en uiterst aangenaam. De karakteristieke dorpsherberg, is van binnen modern maar toch ook huiselijk ingericht. Bent u moe geworden van al dat heerlijke eten en drinken? Of wilt u uitrusten na een lange dag wandelen of fietsen? Naast Brasserie Novo bevindt zich het hotel Novo; de uitgelezen plek om heerlijk te ontspannen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10