Bretelli

Dinerbon Weert Bretelli
Adres
Hoogstraat 8
6001 EV Weert
Telefoon
0495 - 452028
Dinerbon Weert Bretelli
Dinerbon Weert Bretelli
Dinerbon Weert Bretelli

Wist u dat u nu sinds kort ook de mogelijkheid heeft om met uw dinerbon zeer chique te gaan dineren in een restaurant met een echte Michelin ster? Dat zou toch een erg bijzondere besteding zijn van de dinercheque die u cadeau heeft gekregen. Het sterrenrestaurant waar u met uw dinerbon van harte welkom heet is restaurant Bretelli. Restaurant Bretelli ligt midden in het centrum van de stad Weert. De eigenaars van dit sfeervolle sterrenrestaurant heten Jan en Patricia Marrees en zij hebben als doel om u in een gezellige en ongedwongen sfeer te kunnen laten ontspannen en genieten van de elegante mediterrane keuken. U zal zich bij restaurant Bretelli snel thuis voelen en daardoor kunt u nog meer genieten van het heerlijke eten.

Jan Marrees in eigen persoon zwaait in de keuken van restaurant Bretelli de scepter. Het is een innovatieve keuken waarin wordt gespeeld met vele verschillende smaken. Uiteraard zijn de gerechten door deze topkok zorgvuldig gecomposeerd, zodat de ingrediënten elkaar allen versterken. De gerechten worden op die manier tegelijkertijd complex en elegant! Een voorbeeld van de gerechten die u bij restaurant Bretelli op de kaart vindt is de gebraden kalfshaas met gestoofde ossenstaart, geserveerd met verschillende bereidingen van wortelsoorten en uien met Madeira jus. Ook kunt u genieten van een heerlijk stuk gebakken zeeduivel met Pata Negra ham, ravioli van rucola, bloemkool, Salsa Verde van basilicum en een romige saus van pijnboompitten.

Lijkt het u heerlijk om uw dinercheque te besteden aan een avond uit eten bij dit sfeervolle sterrenrestaurant? Dat kunnen wij zeer zeker begrijpen. U bent van harte welkom en het team van het restaurant verheugt zich al op uw komst.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews