De Toerist

Dinerbon Weert De Toerist
Adres
Maaseikerweg 280
6006 SH Weert
Telefoon
0495 - 563 111
Dinerbon Weert De Toerist
Dinerbon Weert De Toerist
Dinerbon Weert De Toerist

Wie vanuit Weert richting Tungelroy rijdt, kan er niet omheen. De Toerist is al sinds jaar en dag bekend tot ver over de grenzen van Weert en omstreken.
De Toerist onder leiding van Frank en Rona Dankers, staat een mooie toekomst tegemoet. Het resort voor de ouders en de eeuwige pret beleving voor de kinderen. En een Dinerbon van Diner Cadeau voor de portemonnee.

Zo is er voor de kinderen een 18 hole midgetgolf baan, maar ook speeltoestellen, ballenbak, trampolines en trapveldjes. Niet te vergeten dat er voor de oudere een prachtig stuk aan groenwoud gelegen is om even door heen te wandelen.

Na of voor deze inspanningen is er een verwarmd terras beschikbaar om een hapje en/of een drankje te nuttigen. Onze ruime kaart die u zo direct zal inzien geeft zowel jong als oud een ruime keuze.

‘De Toerist’ tot uw service. Een plaats waar men niet een klant wordt genoemd maar waar u gerespecteerd wordt als gast en waar u serieus genomen wordt. Er wordt ten alle tijden rekening met uw wensen gehouden. Zoals bijvoorbeeld een mogelijke allergie of als u bijvoorbeeld vegetarisch wilt eten. Ook als u niet direct een gerecht kunt vinden, weet dan dat de kaart gevarieerd is en er voor elke mond wel een smaak is.
Zo maakt De Toerist ook mogelijk dat u hier ten alle tijden met grote groepen welkom bent voor zowel trouwerijen, verjaardagen, barbecue arrangementen of bedrijfsfeestjes.

U bent van harte welkom om uw Dinercheque van Diner Cadeau hier uit te geven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10